Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 4 вересня

Вересень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 351 заява і повідомлення громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції звернувся 55-річний житель одного з сіл, який повідомив, що 43-річний односелець з території його домоволодіння викрав вироби з чорного металу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Працівники Олександрійського міського відділу міліції на одній з вулиць міста зупинили 33-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом близько 2 мл. А на території домоволодіння жительки одного з сіл Знам’янського району правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з сухою подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Попередньо встановлено, що пакет належить 36-річному місцевому жителю. Працівники міліції з’ясовують обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool