Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 3 вересня

Вересень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 368 заяв і повідомлень громадян, з них 49 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 48-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що 22-річний місцевий житель з території приватного підприємства, що належить чоловіку, викрав два металеві листи. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Долинського райвідділу міліції під час проведення за згодою власника огляду господарського приміщення 35-річного жителя одного з населених пунктів виявили та вилучили два паперові згортки з речовиною рослинного походження, схожою на коноплю, вагою близько 15 грамів. А у домоволодінні 34-рінчого жителя одного з сіл Новомиргородського району правоохоронці виявили та вилучили близько 10 грамів речовини, схожої на марихуану. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Олександрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з травмою у вигляді рубленої рани ноги за медичною допомогою звернулася 45-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій наніс сапою її 44-річний співмешканець під час сварки. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool