Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 28 серпня

Серпень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 337 заяв і повідомлень громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення 21-річного місцевого жителя про крадіжку транспортного засобу. Попередньо встановлено, що 17-річний раніше судимий житель одного з сіл незаконно заволодів мотоциклом потерпілого, який знаходився біля під’їзду будинку. Викрадений транспортний засіб було знайдено на околиці населеного пункту.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції у ході операції «Мак-2014» під час проведення за згодою власника огляду домоволодіння 50-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили на присадибній ділянці 123 рослини, зовні схожі на коноплю. А у домоволодінні іншого 23-річного жителя населеного пункту правоохоронці виявили та вилучили близько 20 грамів речовини, схожої на марихуану та пристрій для її вживання. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Працівники Голованівського райвідділу міліції встановили особу зловмисника, підозрюваного у викраденні ноутбука та DVD-програвача з будинку місцевого жителя. ним виявився 36-річний житель районного центру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool