Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 27 серпня

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 340 заяв і повідомлень громадян, з них 61 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Голованівського райвідділу міліції надійшло повідомлення 47-річного місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що 36-річний раніше судимий житель одного з сіл проник до будинку чоловіка, звідки викрав ноутбук та телевізор. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадені речі вилучено.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції на присадибній ділянці 61-річної місцевої жительки виявили та вилучили 15 рослин, схожих на коноплю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 28-річний місцевий житель, який повідомив, що 27-річний житель обласного центру з приміщення магазину викрав велосипед. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Викрадені речі вилучено.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool