Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 26 вересня

Вересень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 377 заяв і повідомлень громадян, з них 35 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Голованівського райвідділу міліції звернувся житель одного з сіл, який повідомив, що 43-річний, житель іншої області, працівник місцевої агрофірми викрав з бака автомобіля, що знаходився на території підприємства, 400 літрів дизельного палива, а з кабіни – тахограф та автомагнітолу. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

На одній з вулиць обласного центру зупинили 30-річного місцевого жителя, у якого під час проведення зовнішнього огляду у кишені виявили та вилучили шприц з рідиною темно-коричневого кольору, об’ємом 1,5 мл.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення 63-річної місцевої жительки про те, що 53-річний житель районного центру наніс їй тілесні ушкодження у вигляді перелому передпліччя. Жінка звернулася за медичною допомогою до лікарні. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool