Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 19 вересня

Вересень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 358 заяв і повідомлень громадян, з них 47 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 47-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що гроші у сумі понад 700 гривень з будинку чоловіка викрав 17-річний раніше судимий родич. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції у ході проведення розслідування встановили особи зловмисників, підозрюваних у викраденні автомобіля 43-річного місцевого жителя. Ними виявилися двоє жителів районного центру, 19 та 21 року. Попередньо дії осіб кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції під час особистого огляду виявили та вилучили у 37-річного жителя одного з сіл поліетиленовий пакет із рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 50 грамів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool