Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 14 жовтня

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 384 заяв і повідомлень громадян, з них 74 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського райвідділу міліції звернулася жителька одного з сіл району та повідомила, що 18-річний односелець проник до її будинку, звідки викрав вироби із золота, відеокамеру, гроші у сумі 90 гривень, банківські картки та інші речі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Працівники Новгородківського райвідділу міліції встановили особу зловмисника, що підозрюється у викраденні автомобіля 30-річного жителя одного з сіл. ним виявився 21-річний житель іншого населеного пункту. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.
До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла заява директора одного з магазинів обласного центру про крадіжку. Попередньо встановлено, що 24-річний житель іншої області викрав з торгівельного закладу куртку. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool