Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 10 жовтня

Жовтень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1484 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 391 заява і повідомлення громадян, з них 59 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 27-річної місцевої жительки про пограбування. Попередньо встановлено, що 24-річний знайомий жінки із застосуванням фізичної сили відкрито заволодів її мобільним телефоном. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення 57-річного місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що 59-річний чоловік без постійного місця проживання викрав з садової ділянки потерпілого електроподовжувач та металеву секцію паркану. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Долинського райвідділу міліції звернувся працівник одного з магазинів. Попередньо встановлено, що 38-річний житель районного центру викрав з прилавку торгівельного закладу рибні продукти на загальну суму понад 120 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool