Кіровоград: натиск Балканського циклону

Березень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Як і передбачали синоптики з 23 березня у Кіровограді сталося різке погіршення погодних умов – сильний дощ із переходом у мокрий сніг, пориви вітру до 25 м/с і зниження температури до -11С.

З першим натиском Балканського циклону кіровоградські комунальники справилися. Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергія Коваленко, в обласному центрі забезпечено безперебійне функціонування усіх сфер життєдіяльності. Міський оперативний штаб працював у режимі постійного чергування, а ситуацію у Кіровограді тримав на контролі особисто міський голова Олександр Саінсус.
Сергій Коваленко відзначив, що в період з 23 по 24 березня у місті внаслідок штормового вітру сталося два аварійних відключення електроенергії в мікрорайоні ДТСААФ – друкарня – вул. Комарова – вул. Яновського та на Кущівці. Електропостачання було оперативно відновлено. На три години було перевано також водопостачання на селищі Гірничому.
Станом на 7.00 24 березня у Кіровограді на розчистці та посипці транспортних магістралей працюють 12 одиниць техніки, які забезпечуюють роботу громадського ртанспорту у повному обсязі.
За інформацією Сергія Коваленка, керівники підприємств, установ та організацій обласного центра з розумінням поставилися до звернення міського голови Олександра Саінсуса і у своїй переважній більшості надали посильну допомогу комунальним службам міста в розчистці від снігу своїх прилеглих територій.
За прогнозом метеослужб 24 березня у Кіровограді очікуються сильні пориви вітру до 15-20 м/сек., на дорогах ожеледиця. Температура повітря становитиме від -4С до -6С.

джерело

Пряме включення із Кіровограду
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool