Кіровоград: наскільки безпечними будуть шкільні канікули залежить від дорослих

Жовтень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Незабаром у школярів Кіровоградщини розпочнуться осінні канікули, тож працівники ДАІ поспішили до навчальних закладів, аби нагадати дітлахам правила безпечної поведінки на дорозі.

Набуті знання школярі закріплюють практичними уроками: вікторинами та конкурсами.
Під час занять, що проходять у ігровій формі, діти засвоюють ази дорожньої абетки, набувають необхідні навички для безпечного пересування дорогами та вулицями населених пунктів.
Головне не тільки навчити дітей Правилам дорожнього руху, але закріпити вміння застосовувати їх на практиці. Від того, наскільки правильно дитина зможе оцінити дорожню обстановку та поведе себе в тій чи інший ситуації, залежить її безпека.
Навчаючи дітей правилам дорожнього руху, Державтоінспекція нагадує також дорослим, що оберігати та захищати дітей – їх прямий обов’язок. Тож водіям транспортних засобів також необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів, бути особливо уважними та обережними при проїзді перехресть, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, місць відпочинку тощо.
Працівники ДАІ просять також батьків не забувати: формування правильної поведінки перш за все залежить від виховання у сім’ї. Неухильне виконання вимог правил дорожнього руху дорослими – найкращий приклад для малечі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool