Кіровоград: Наряд ДСО затримав грабіжника

Липень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Ним виявився 25-річний житель обласного центру. Біля продовольчого магазину злодій помітив автомобіль з привезеним товаром, з якого поцупив ящик з м’ясними виробами.

Працівники Державної служби охорони затримали зловмисника за декілька кварталів від місця події.
Вранці на пульт централізованого спостереження Управління ДСО надійшов сигнал про спрацювання «тривожної кнопки» в одному з магазинів. Наряд батальйону міліції Державної служби охорони негайно виїхав за вказаною адресою.
На місці події до міліціонерів звернувся працівник та повідомив, що під час розвантаження товару з автомобіля до складу, невідомий, скориставшись моментом, коли поряд нікого не було, підбіг до машини та викрав ящик з м’ясною продукцією.
Отримавши прикмети зловмисника, держохоронці почали відпрацьовувати прилеглі вулиці. За декілька кварталів працівники ДСО помітили схожого за описом чоловіка та затримали його. Вантажник і водій, який доставляв товар, одразу ж впізнали злодія.
На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Зловмисника доставили до Кіровоградського МВ УМВС в області для з’ясування обставин пригоди. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.
За матеріалами УДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool