Кіровоград: нарада у міськраді (ФОТО)

Серпень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

28 серпня секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський провів робочу нараду на тему “Благоустрій міста Кіровограда”.

Іван Марковський, зазначив, що по капітальному та поточному ремонту доріг, прибудинкових територій, покрівель - залишається великий обсяг робіт, який потрібно виконати до 15 жовтня, поки гарна погода. Іван Іванович підкреслив, що працювати потрібно повний світовий день, виконувати свою роботу вчасно і якісно. Також наголосив, щоб роботи проводилися на всіх об'єктах, де укладені угоди, щоб жоден не простоював — де потрібно, із сторони міської ради буде надана допомога.

За словами секретаря Кіровоградської міської ради до Дня міста планується завершити роботи у парку Пушкіна: замінити дорожнє покриття на Набережній, пофарбувати міст тощо.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Кировоград: имя города накаляет «страсти» (ФОТО)

 Іван Марковський провів робочу нараду


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool