Кіровоград: накрили секс-бізнес

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1544 | Коментарі: 0

Організатором секс-бізнесу виявився 53-річний житель обласного центру. Допомогу в роботі з «клієнтами» зловмиснику надавала його 18-річна вагітна співмешканка та їх 30-річна знайома, яка фактично працювала за наймом.

До обслуговування відвідувачів сутенери залучали молодих дівчат, переважна більшість з яких - неповнолітні. За такі дії зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення на строк до семи років.
Під спеціальне приміщення, де повії обслуговували «клієнтів», було облаштовано кілька кімнат житлового помешкання. Там підприємець побудував сауни. В іншій частині будинку чоловік проживав разом з молодшою на 35 років за себе співмешканкою.
Незважаючи на своє «цікаве» становище, а жінка в даний час перебуває на останніх місяцях вагітності, вона і сама долучалася до обслуговування клієнтів, віддаючи перевагу найзаможнішим.
Послугами сутенера користувалися лише постійні відвідувачі. Контингент «обслуговуючого персоналу» весь час оновлювався. Серед повій були дівчата не старше 25-ти років. Більшість з них не досягли повноліття.
Деякі потрапляли до «притону», просто винаймаючись на роботу в якості покоївок чи прибиральниць. У результаті своїх жертв сутенери залякували, потім змушували «заробляти» для них гроші.
За домовленістю з господарем закладу, клієнти які мали намір прийти на «відпочинок», телефонували йому на мобільний і домовлялися про час зустрічі. Після цього чоловік сам або за допомогою помічниць викликав повій.
Вартість такого «обслуговування» складала 100 гривень безпосередньо за користування сауною та в залежності від вибагливості «клієнта» – від 400 до 1200 гривень.
У подальшому повії залишали собі лише третину від отриманого прибутку. Все інше забирав власник або його підприємливі помічниці.
Однак подальшій «роботі» компанії сутенерів завадили правоохоронці. У результаті проведених санкціонованих обшуків в помешканні підозрюваних було виявлено та вилучено отримані незаконним шляхом грошові кошти, мобільні телефони, записнички з телефонами повій та інші «атрибути» екзотичного відпочинку.
– По даному факту відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» та частиною 2 статті 303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією», – розповідає начальник сектору боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Кіровоградській області Олександр Цуркан. – За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
 

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool