Кіровоград: надзвичайні події з 8 по 9 серпня

Серпень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
смт Добровеличківка: виникла пожежа 6 м2 покрівлі гаражу на території приватного домоволодіння. Причина та збитки встановлюються.
Петрівський р-н, с. Чечеліївка: виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої споруди та 1,5 тонни сіна на території приватного домоволодіння. Причина пожежі та збитки встановлюються. Врятовано господарчу споруду.
м. Кіровоград, район Олексіївки, біля кар’єру: ліквідовано пожежу 10 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 3 м2 покрівлі господарчої споруди та 6 тонн соломи на території приватного домоволодіння. Припустима причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Олександрійський р-н, с. Світлопілля: виникла пожежа 30 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі та збитки встановлюються.
Вільшанський р-н, с. Плоско-Забузьке: виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в господарчій будівлі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі та збитки встановлюються.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кіровоград: рятувальниками надано допомогу по транспортуванню померлого чоловіка до карети швидкої допомоги.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу комунальним службам по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину вулиці В. Пермської.
9 серпня - смт Онуфріївка: виникла пожежа 3 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється. Врятовано господарчу споруду.
м. Знам’янка: виникла пожежа 1 м2 безгосподарчої споруди на відкритій території. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool