Кіровоград: надзвичайні події з 7 по 8 квітня

Квітень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
Компаніївський район, с. Сасівка: виникла пожежа 40 м кв покрівлі приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється. Врятовано житловий будинок.
м. Кіровоград, пров. Кобилянської: виникла пожежа домашніх речей у приватному житловому будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
Гайворонський район, с. Салькове: виникла пожежа 48 м кв покрівлі гаражу та літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється. Врятовано житловий будинок.
м. Кіровоград: рятувальниками надано допомогу комунальним службам по прибиранню та розпилюванню 7 дерев, що впали або загрожували падінням на будинок, проїжджу частину, тротуари.
Долинський район: у м.Долинській рятувальниками надано допомогу керівництву центральної районної лікарні по розпилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на будівлю медичного закладу. У селищі Молодіжному надано допомогу по прибиранню дерева, яке впало на дах двоповерхового житлового будинку.
Бобринецький район, автошлях Кіровоград-Миколаїв: підрозділом ДПРЧ-24 надано допомогу водію по буксируванню вантажного автомобіля «IVECO» з узбіччя дороги на проїжджу частину.
м. Кіровоград, вул. Жовтневої Революції: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool