Кіровоград: надзвичайні події з 6 по 7 липня

Липень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

6 липня – Кіровоградський р-н, с. Аджамка: виникла пожежа 5 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
Знам’янський р-н, с. Петрове: виявлено авіабомбу ФАБ-100 часів Другої Світової війни. Знешкодження виявленого боєприпасу групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 7 липня.
м. Кіровоград: рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартир за трьома адресами. Таку ж допомогу надано і в м.Світловодську.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по зняттю кота з покрівлі семиповерхового житлового будинку.
м. Кіровоград, вул. Бєлінського: підрозділом ДПРЧ-6 надано допомогу господарю по демеркуризації ртуті з розбитого медичного термометра в кімнаті житлового будинку.
7 липня – Долинський р-н, с. Кірове: виникла пожежа 36 м2 сінника та 4 тонн сіна на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool