Кіровоград: надзвичайні події з 5 по 8 грудня

Грудень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

5 грудня – м. Олександрія: виникла пожежа 1 м2 стола та інструменту в гаражі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється. Врятовано автомобіль ГАЗ- 2410.
м. Долинська: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить чоловіку 1970 р.н, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні господаря в ліжку в нетверезому стані. Причина смерті встановлюється. Врятовано житловий будинок та майно.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

6 грудня – м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу співробітникам міліції по відкриванню дверей квартири.
смт Олександрівка: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу працівникам швидкої допомоги по відкриванню дверей квартири.

7 грудня – м. Олександрія: виникла пожежа 40 м2 покрівлі нежитлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
м. Кіровоград, пров. Червонозорівський: виникла пожежа дерев’яної шафи у приватному житловому будинку. Причина – встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Повітрянофлотська: виникла пожежа дивану у підсобному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – встановлюється.
Світловодський р-н, с. Оврагове: виникла пожежа дивану та меблів у приватному житловому будинку який належить чоловіку 1953 р.н., тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті – встановлюється. Причина пожежі – встановлюється. Врятовано житловий будинок.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool