Кіровоград: надзвичайні події з 5 по 6 червня

Червень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
м. Олександрія: коротке замикання електромережі в прибудованому приміщенні призвело до пожежі 3 м2 покрівлі та оздоблення стін господарчої споруди в приватному домоволодінні.
м. Гайворон: необережне поводження господаря з вогнем при курінні стало причиною виникнення пожежі 2 м2 покрівлі та 1 м3 дров в господарчій споруді у приватному домоволодінні.
м. Знам'янка: о 10.40 стався порив труби водопостачання діаметром 400 мм, внаслідок чого без водопостачання залишились близько 1800 мешканців у двох п’яти- та двох двоповерхових житлових будинках і 820 будинках приватного сектору міста. О 16.10 ремонтні роботи завершено, водопостачання відновлено в повному обсязі.
м. Світловодськ: підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №17 надано допомогу місцевій жительці по відкриванню дверей квартири.
м. Кіровоград, гаражний кооператив «Авіатор»: підрозділом державної пожежно-рятувальної частини № 6 надано допомогу співробітникам швидкої медичної допомоги по транспортуванню травмованої дитини з покрівлі гаража.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool