Кіровоград: надзвичайні події з 4 по 7 вересня

Вересень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

4 вересня – м. Кіровоград: по вул. Салтикова-Щедріна виникла пожежа 30 м2 сміття на відкритій території; по вул. Інженерній – пожежа 250 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Кіровоградський р-н, Крупська с/р, автошлях Миколаїв – Кривий Ріг: виникла пожежа автомобіля BMW 520. Причина – встановлюється.
м. Кіровоград, пров. Фортечний: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кіровоград, вул. Єгорова: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по транспортуванню хворого до карети швидкої.

5 вересня – до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС в області надійшло 9 повідомлень від жителів міста Кіровограда з проханням надати допомогу прибрати дерева, які впали внаслідок сильних поривів вітру. Для ліквідації наслідків негоди залучалися чергові караули пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру та працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області – рятувальники за допомогою техніки і спеціального обладнання розпилювали й прибирали дерева, великі гілки з місць падіння: дахів будинків, проїжджих частин дороги, труб газопроводу до житлових будинків, також працівники Служби порятунку прибрали дерево, яке впало й перекрило вхід на територію парку відпочинку «Ковалівський».
Знам’янський р-н, с. Мошорине: виникла пожежа 10 м2 покрівлі та 1 м2 перекриття господарчої споруди в домоволодінні. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Нове, відкрита територія: виникла пожежа 350 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Світловодськ, смт Власівка, гаражний кооператив: виникла пожежа 24 м2 покрівлі гаражу. Причина – встановлюється.
м. Кіровоград: підрозділами ДПРЧ-1 та 2 надано допомогу по відкриванню дверей квартир за трьома адресами.

6 вересня – м. Кіровоград, вул. Київська: виникла пожежа 10 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Кіровоградський р-н, с. Могутнє: виникла пожежа 16 м2 сінника та 3 тонн сіна на території приватного домоволодіння. Причина – розряд блискавки.
м. Кіровоград, пров. І-й Госпітальний: виникла пожежа 50 м2 покрівлі господарської споруди на території приватного домоволодіння. Причина – розряд блискавки.
м. Кіровоград, вул. Терешкової: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.
м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на покрівлю гаража.
м. Кіровоград, вул. Чорновола: підрозділами ДПРЧ-2 та АРЗСП надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на покрівлю господарської споруди.
м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по спилюванню аварійної гілки дерева.
м. Кіровоград, вул. Кірова: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по розчищенню дощової каналізації.
м. Кіровоград, туп. Андріївський: підрозділами ДПРЧ-6 та ДПРЧ-5 надано допомогу по розчищенню дощової каналізації та відкачці води з подвір’я приватного домоволодіння.
Олександрівський р-н, с. Бірки: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по відкачці дощових вод з подвір’їв приватних домоволодінь.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool