Кіровоград: надзвичайні події з 4 по 5 червня 2013 року

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

4 червня у с.Топило Знам′янського району виявлено три 76-міліметрові артилерійські снаряди та дві мінометні міни. Виявлені боєприпаси 5 червня знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області.
Зі ставу у селі Дружелюбівка Добровеличківського району місцевим населенням вилучено тіло загиблого чоловіка 1959 року народження, обставини загибелі та причину смерті якого наразі з’ясовують фахівці.
В смт Побузьке Голованівського району та у м. Кіровоград рятувальники надали допомогу власникам по відкриванню дверей їх квартир.
5 червня о 1:45 у м. Мала Виска внаслідок короткого замикання електропроводки виникла пожежа оздоблення салону автомобіля «ВАЗ-2106» 1983 року випуску.
Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool