Кіровоград: надзвичайні події з 3 по 4 грудня

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

3 грудня - Знам’янський р-н, с. Дмитрівка: виникла пожежа 40 м2 домашніх речей та 40 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Під час гасіння пожежі рятувальниками виявлено тіло 75-річної співмешканки власника будинку. 68-річного господаря з опіками обличчя та верхніх кінцівок госпіталізовано до реанімаційного відділення Знам’янської центральної районної лікарні. Причина пожежі та обставини загибелі жінки встановлюються.

До ліквідації пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області.

Бобринецький р-н, с. Буховецьке: виникла пожежа 1,5 га сухої трави на відкритій території. Причина встановлюється.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по зняттю кота з дерева по вулиці 50 років Жовтня. Підрозділом ДПРЧ-5 і ДПРЧ-2 надано допомогу по відчиненню дверей квартири за двома адресами.
Кіровоградський р-н, с. Бережинка: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по наповненню водою системи опалення в Бережинській ЗОШ.
Ульяновський р-н, 255-й кілометр автодороги Київ – Одеса: підрозділом ДПРЧ-26 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «SCANIA» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

4 грудня - Кіровоградський р-н, с. Сонячне: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по буксируванню мікроавтобуса «Газель» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool