Кіровоград: надзвичайні події з 27 по 28 липня

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

27 липня – м.Кіровоград, вул. Васнецова: виникла пожежа 9 м2 сміття в приміщенні гаража. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам швидкої допомоги по знесенню хворого чоловіка.
м. Кіровоград, с. Гірниче: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по знищенню осиного рою на території дитячого садка.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по відкриванню дверей. Таку ж допомогу надано підрозділом ДПРЧ-2 у м.Кіровограді та підрозділом ДПРЧ-32 у смт Петрове.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по зніманню кота з дерева на території дитячого садка. У м. Олександрія підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по зніманню кота з козирка магазину.
28 липня – м. Знам’янка: виникла пожежа 1м2 покрівлі господарчої споруди та 2 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool