Кіровоград: надзвичайні події з 24 по 25 вересня

Вересень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
Кіровоградська область: 24 вересня о 13.00 внаслідок погіршення погодних умов (пориви вітру 15-20 м/с.) сталося аварійне спрацювання систем захисту ЛЕП 6-10 кВ, у результаті чого без електропостачання залишились 23 населених пункти в 6 районах області: Новгородківський - 2, Маловисківський - 6, Олександрійський - 2, Кіровоградський - 4, Світловодський - 8, та м. Новоукраїнка – частково. Кількість мешканців встановлюється.
До відновлення електропостачання залучено 8 аварійних бригад ПАТ «Кіровоградобленерго».
Станом на 19.50 електропостачання відновлено в повному обсязі.
м. Бобринець: 24 вересня о 10.00 внаслідок погіршення погодних умов сталося пошкодження опори газопроводу середнього тиску діаметром 81 мм. В результаті чого без газопостачання залишились мешканці міста Бобринця (12 223 чол.).
До ліквідації наслідків події було залучено відділення на АЦ (автоцистерна) державної пожежно-рятувальної частини №24 У ДСНС в області, 2 аварійні бригади Бобринецького УЄГГ (15 чол.), 1 екіпаж ДАІ. Додатково до місця події залучено кран та бригаду зварювальників ВАТ «Кіровоградгаз» з м. Кіровограда.
Станом на 6.00 25 вересня газопостачання відновлено.
О цій же порі сильним поривом вітру було пошкоджено 340 м2 покрівлі адміністративної будівлі Бобринецького УЕГГ. Площина покрівлі впала на припарковані поблизу 7 службових та приватних автомобілів. Особовим складом державної пожежно-рятувальної частини №24 надано допомогу працівникам підприємства по демонтажу покрівлі.
м. Кіровоград: підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №2 Кіровоградського державного пожежно-рятувального загону надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, що впало на проїжджу частину по вулиці М. Конєва. Підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева з проїжджої частини по вулиці 40 років Перемоги. По вулиці Жовтневої Революції дерево загрожувало падінням на повітряну лінію електропередач. Рятувальники також його розпиляли та прибрали. По вулиці Родніковій місцева жителька просила прибрати дерево, що впало на покрівлю її житлового будинку. Чергове відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області також було задіяне у ліквідації наслідків негоди по місту – бійці розпиляли та прибрали дерева, що впали на повітряні лінії електропередач по вулицях Комарова та Короленка. По вулиці Гоголя підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу Кіровоградському професійному ліцею побутового обслуговування по закріпленню металевого листа, що загрожував падінням на проїжджу частину. Такої ж допомоги потребували й у професійному ліцеї сфери послуг, розташованому по вулиці Декабристів.
м. Світловодськ: рятувальники надали допомогу місцевому жителю по розпилюванню та прибиранню дерева, що впало на покрівлю його житлового будинку. Також рятувальниками міста було надано допомогу комунальним службам по розпилюванню та прибиранню ще 3-х дерев з проїждої частини вулиць Леніна, Миру, Єгорова. По вулиці Бойка рятувальники прибрали дерево, що впало на автомобіль ВАЗ 2103.
м. Мала Виска: виникла пожежа мопеду «Скутер». Власник встановлюється. Причина також встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Інтернаціональна: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу працівникам міліції по відкриванню дверей квартири.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool