Кіровоград: надзвичайні події з 23 по 26 жовтня

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

23 жовтня – м. Олександрія: виникла пожежа 10 м2 будівельного сміття та матрацу в кімнаті приватного будинку. Причина пожежі встановлюється.
Долинський р-н, с. Василівка: виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина – встановлюється. Врятовано житловий будинок.
Світловодський р-н, Павлівська с/р: виникла пожежа 100 м2 сміття на території міського сміттєзвалища. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
м. Кіровоград та м. Олександрія: рятувальниками надано допомогу по відчиненню дверей квартир за двома адресами.
24 жовтня – Ульяновський р-н, 272 км автодороги Київ-Одеса: виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «Москвич», який належить пенсіонеру 1949 р.н. З опіками ІІ ступеня та травмою грудної клітини чоловік був доставлений до Ульяновської ЦРЛ. Пожежа виникла в результаті зіткнення двох автомобілів.
Маловисківський р-н, смт Смоліне: виникла пожежа утеплювача капоту автомобіля «Mitsubishi Lancer». Причина пожежі встановлюється.
м. Світловодськ: виникла пожежа речей домашнього вжитку в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина – коротке замкнення електромережі.
м. Кіровоград, пров. Мирний: виникла пожежа сміття в споруді, що не експлуатується. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Попова: виникла пожежа 2 м2 сміття в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград: рятувальниками надано допомогу по відчиненню дверей квартир за трьома адресами.
25 жовтня – Новоукраїнський р-н, с. Семенасте: виникла пожежа 48 м2 покрівлі господарської споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється. Врятовано господарчі споруди.
м. Кіровоград, просп. Правди: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
м. Кіровоград, вул. Преображенська: виникла пожежа паперової тари в складському приміщенні. Причина – встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Плетений Ташлик: виникла пожежа 4 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. Причина – коротке замкнення електромережі. Врятовано житловий будинок та господарчу споруду.
м. Кіровоград, вул. Добровольського: підрозділом ДПРЧ-6 надано допомогу по вилученню собаки з каналізаційного колодязя.
Долинський р-н, с. Кірове: в лісосмузі вилучено 93 мінометні міни часів Другої світової війни. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області виявлені боєприпаси знешкоджено.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool