Кіровоград: надзвичайні події з 20 по 21 жовтня

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
20 жовтня - смт Устинівка: виникла пожежа 1т сіна. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Кіровоградський р-н, с. В.Байраки: виникла пожежа 4 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. Причина пожежі – встановлюється.
м. Мала Виска: виникла пожежа 0.6 т сіна у приватному домоволодінні. Причина – пустощі з вогнем 11-річного сусіда.
Ульяновський р-н, с. Розношенське: виникла пожежа 6 м2 домашніх речей в житловому будинку. На місці пожежі виявлено загиблим 77-річного господаря. Причина пожежі та збиток – встановлюються.
м. Кіровоград, вул. Чміленка: внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа корпусу електролічильника та 0.2 м2 оздоблення квартири в одноповерховому житловому будинку.
Новомиргородський р-н, с. Моргунівка: виникла пожежа 12 м2 господарчої споруди у приватному домоволодінні. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток – встановлюється.
смт. Устинівка: виникла пожежа 0.5 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Новгородківський р-н, с. Вершино-Кам’янка: виникла пожежа 12 т сіна та 2 т соломи. Причина – встановлюється.
Долинський р-н, с. Варварівка: виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Знешкодження виявленого боєприпасу групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Кіровоградській області заплановано на 21 жовтня 2014 року.
м. Олександрія: рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели демеркуризацію у житловій кімнаті. Ртуть витекла з розбитого медичного термометру.
21 жовтня - Знам’янський р-н, смт Знам’янка-Друга: виникла пожежа 3 м2 покрівлі господарчої споруди у приватному домоволодінні. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при спалюванні сміття. Врятовано господарчу споруду.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool