Кіровоград: надзвичайні події з 18 по 20 вересня

Вересень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1207 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

18 вересня – Впродовж доби підрозділами пожежно-рятувальної служби області ліквідовано 8 пожеж сухої трави та сміття загальною площею понад 1,6 га на відкритих територіях населених пунктів та обласного центру Кіровоградщини. Причина усіх вогневих випадків – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Олександрійський район, с. Приютівка: виникла пожежа 20 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина – встановлюється
м. Кіровоград: виникла пожежа кухонного приладдя в квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Пацаєва. Під час пожежі врятовано чоловіка, якого з діагнозом отруєння чадним газом у стані середнього ступеня тяжкості госпіталізовано до Кіровоградської обласної лікарні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при користуванні побутовими приладами.
м Долинська: виникла пожежа 40 м2 покрівлі приватного житлового будинку, який належить. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу громадянці по відчиненню дверей квартири.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-1 та ДПРЧ-2 надавалась допомога по відчиненню дверей квартир за двома адресами.
Маловисківський р-н, с-ще Комсомольське: виникла пожежа 4 га кукурудзи на полі. Причина – встановлюється.

19 вересня – Впродовж доби підрозділами пожежно-рятувальної служби області ліквідовано 10 пожеж сухої трави та сміття загальною площею понад 1,6 га на відкритих територіях населених пунктів та обласного центру Кіровоградщини. Причина усіх вогневих випадків – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Новоукраїнський р-н, автошлях Новоукраїнка-Рівне: підрозділом ДПРЧ-19 надано допомогу по деблокуванню потерпілого з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля.
Олександрівський р-н, 242-й кілометр автошляху Київ-Знам’янка, біля смт Олександрівка: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по деблокуванню тіла загиблого з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля.

20 вересня – Впродовж доби у населених пунктах області та в Кіровограді рятувальниками ліквідовано 15 пожеж сухої трави та сміття загальною площею 3650 м2. Усі вогневі випадки стались на відкритих територіях через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Бобринецький р-н, с. Мирне: виникла пожежа салону кабіни комбайну «John Deere». Причина пожежі встановлюється.
Петрівський р-н, с. Новий Стародуб: виникла пожежа 100 м2 сухої трави та 700 кг соломи на відкритій території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Онуфріївський р-н, с. Василівка: виникла пожежа 1 тони сіна в недобудованій господарчій споруді на території приватного домоволодіння
Олександрівський р-н, с. Ставидла: виникла пожежа 35 м2 житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Маловисківський р-н, м. Мала Виска: виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в квартирі. Причина – встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Пантазіївка: виникла пожежа 4 тонн сіна в приватному домоволодінні. Причина – самозаймання сіна.

21 вересня - Ульяновський р-н, автошлях Ульяновка-Новоселиця: рятувальниками ліквідовано пожежу моторного відсіку та салону автомобіля «Audi A4», яка виникла внаслідок ДТП.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool