Кіровоград: надзвичайні події з 10 по 11 серпня

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Олександрівський р-н, с. Бовтишка: виникла пожежа 30 м2 покрівлі житлового будинку в приватному домоволодінні. Причина та збитки встановлюються.
м. Кіровоград, вул. Медведєва: на території заводу ПАТ "Червона зірка" виявлено 2 мінометні міни 50 мм часів Другої світової війни. 10 серпня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України в області виявлені боєприпаси знешкоджено.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по транспортуванню хворої людини.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-3 надано допомогу комунальним службам міста по транспортуванню тіла померлого до автомобіля КП «Ритуальна служба».

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool