Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 9 по 12 серпня

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

9 серпня у с. Богданівка Знам’янського району виникла пожежа 22 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.
На території Високобайрацької сільради Кіровоградського району виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Грушка Ульяновського району виникла пожежа 18 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
У Світловодському районі на території Павлівської сільради на р. Дніпро загинув 41-річний чоловік, тіло якого водолазами державної пожежно-рятувальної частини №17 вилучено з водойми. Обставини загибелі встановлюються.
У Кіровоградському районі на 10 км автошляху Кіровоград-Платонове 66-річний водій автомобіля «Mitsubishi Lancer» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Рятувальниками надано допомогу по вилученню з автомобіля тіла загиблої 64-річної пасажирки та травмованого водія, який після госпіталізації від отриманих травм помер у реанімаційному відділені ЦРЛ.
У Кіровограді по вул.Жовтневої Революції надано допомогу комунальним службам міста по спилюванню та прибиранню гілки дерева, що загрожувала падінням на будівлю гаражу.

10 серпня у Кіровограді надано допомогу господарці по вилученню кажана з приміщення квартири.
На території області виникло 4 пожежі на відкритій території: у Кіровограді на території садового товариства ім. Тимірязєва виникла пожежа 50 м2 сухої трави; у Світловодську – пожежа 150 м2 сухої трави. А у с. Клинці Кіровоградського району - пожежа 300 м2 сухої трави. У Кіровограді виникла пожежа 300 м2 сухої трави. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У смт Вільшанка виникла пожежа 9 м2 перекриття даху господарчої споруди. Причина встановлюється. Врятовано житловий будинок, розташований поруч.
У Світловодську виникла пожежа покрівлі та домашніх речей у двох сусідніх житлових будинках, що належать двом місцевим жителькам. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

11 серпня на території області виникло 6 пожеж на відкритій території: у Кіровограді по вул. Салтикова-Щедріна – 30 м кв сміття та по вул. Карпатській - 50 м кв сухої трави та сухого дерева. У Кіровоградському районі у с.Петрове – 100 м кв сухої трави та у с. Аджамка – 1500 м кв сухої трави, на території Великосеверинківської сільради - 600 м кв сухої трави. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. У с.Нова Осота Олександрівського району - 80 м кв сухої трави, причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Родимцева рятувальниками ліквідовано пожежу автомобіля «Москвич-2140», що виникла внаслідок ДТП.
В Олександрії виникла пожежа 4 м2 покрівлі та 4 м2 старих дошок на території будинку барачного типу. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Коробчине Новомиргородського району виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в нежилому будинку. Причина пожежі встановлюється.
На території Оситнязької сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 3 га пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню вхідних дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool