Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 8 по 12 травня

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
8 травня - Гайворонський р-н, смт Салькове: виникла пожежа 4 м2 дерев'яної надвірної споруди в домоволодінні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господарки при курінні.
Маловисківський р-н, територія Олександрівської сільради: виникла пожежа 8 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія: виникла пожежа 15 м2 домашніх речей на балконі квартири. Причина - встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Дзержинського: виникла пожежа 10 м2 дерев’яного паркану в домоволодінні. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Кіровоградський р-н: до відділення інтенсивної терапії Кіровоградської обласної лікарні з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано жінку 1981 р.н., жительку с.Аджамка. Станом на 07:00 12 травня стан хворої середнього ступеня важкості.
м. Кіровоград, вул. Ак. Корольова: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по зніманню кота з підвіконня квартири.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню цегли, що загрожувала падінням на пішохідну зону, з карнизу вентиляційної шахти п’ятиповерхового житлового будинку.

9 травня - м. Кіровоград, вул. Червонозорівська: виникла пожежа 2 м2 пластикового контейнеру з сміттям. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Знам'янський р-н, с. Богданівка: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина - встановлюється.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м.Світловодськ: виникла пожежа 100 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

10 травня - м. Мала Виска: виникла пожежа 2 м2 віконної рами в домоволодінні. Причина – встановлюється.
м. Світловодськ, смт Власівка, садове товариство: виникла пожежа 20 м2 покрівлі дачного будинку. Причина – встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда: виникла пожежа 1,5 м2 сміття в металевому контейнері. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Московська: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по відкачці дощових вод з подвір’я приватного домоволодіння.
м. Кіровоград, смт Нове: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

11 травня - м. Олександрія: виникла пожежа пральної машини «Індезіт» та 3 м2 душової кабіни в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі пральної машини.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по вилученню собаки з колодязя.
м. Світловодськ, автошлях м. Світловодськ – с. Подорожнє, 1 км: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по вилученню автомобіля «Ланос» з р. Дніпро, водій якого не впоравшись з керуванням з’їхав з узбіччя дороги та потрапив у водоймище і не зміг самостійно виїхати.
м. Кіровоград, пров. Фортечний: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева з проїжджої частини дороги.

Водопостачання – за інформацією ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у зв’язку з профілактичними роботами та миттям резервуарів чистої води на водопровідних насосних станціях «Зона 2Б» та «Масляниківська» м. Кіровограда буде припинено централізоване водопостачання:
- з 8.00 год. 13.05.14 р. до 8.00 год. 14.05.14 р. мікрорайонів Н. Миколаївка, АРЗ, авіамістечка, Некрасівка та багатоповерхівок по вул. Короленка, 2, 2а;
- з 8.00 год. 13.05.14 р. до 8.00 год. 14.05.14 р. вулиць міста, які знаходяться між залізничним вокзалом та пров. Училищному (Верхня Ковалівка) та частини вул. Жовтневої Революції від вул. Поповича до пров. Училищного;
- з 8.00 год. 15.05.14 р. до 8.00 год. 16.05.14 р. мікрорайону Масляниківка, селищ Гірниче, Арнаутове та Сонячне.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool