Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 30 травня по 2 червня

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
30 травня – м. Знам’янка: у результаті розряду блискавки виникла пожежа телевізора «Daewoo» у приватному житловому будинку. Жертв та постраждалих немає, житловий будинок врятовано.
Світловодський р-н, Павлівська сільська рада, садове товариство «Металург-3»: внаслідок короткого замкнення електромережі виникла пожежа 36 м2 покрівлі дачного будинку, який належить 73-річній пенсіонерці. Господарку знайшли мертвою на місці пожежі. Причина її смерті – встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Шишкіна: рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №5 спиляли та прибрали гілку дерева, яка загрожувала падінням на покрівлю приватного житлового будинку.
31 травня – м. Кіровоград, вул. Башкірська: рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №2 спиляли та прибрали гілку дерева, яка впала на повітряну лінію електропередач.
м. Кіровоград, вул. Ак. Корольова: рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №2 допомогли власниці квартири потрапити в її оселю.
Кіровоградський р-н, Обознівська сільська рада: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу водію по буксируванню мікроавтобуса «Фольксваген» з узбіччя дороги.
1 червня - Маловисківський р-н, с. Хмельове: виникла пожежа 18 м2 господарчої споруди у приватному домоволодінні місцевої жительки. Спричинило її необережне поводження співмешканця господарки з вогнем при курінні. Господарчу споруду врятовано.
Світловодський р-н, с. Захарівка: у приватному домоволодінні виникла пожежа 12 м2 покрівлі гаражу та автомобіля «Toyota Prado». Причина пожежі та збитки, нею завдані – встановлюються.
м. Олександрія: в кімнаті одноповерхового житлового будинку на трьох власників, в одній з квартир рятувальники ліквідували пожежу 2 м2 дивану, яка виникла через необережне поводження з вогнем.
м. Знам’янка: рятувальниками ліквідовано пожежу 32 м2 покрівлі господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина надзвичайної події та збитки – встановлюються. Врятовано житловий будинок та майно.
Кіровоградський р-н, с. Аврамівка: рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №4 надали допомогу трьом господарям по відкачці води з присадибних ділянок.
м. Кіровоград, Олександрійське шоссе: рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №6 надали допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на тротуар. Таку ж допомогу було надано комунальникам м. Світловодська.
2 червня - м. Олександрія: рятувальники надали допомогу комунальним службам міста по ліквідації наслідків ДТП - змили залишки пального, яке витекло з баку автомобіля, з асфальтового покриття дороги.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool