Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 28 по 29 липня

Липень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

28 липня Голованівський р-н, смт Побузьке: виникла пожежа 0,5 га пожнивних залишків. Причина встановлюється.
м. Кіровоград, дачний кооператив «Аграрник»: виникла пожежа 4 м2 надвірної споруди та 200 м2 сухої трави. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Новомиргород: виникла пожежа 9 м2 покрівлі сінника та 1,5 т сіна. Причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Новоархангельський р-н, с. Копенкувате: виявлено 130 вибухонебезпечних предметів часів ВВв, а саме: 82 мм мінометна міна – 92 од., 50 мм мінометна міна – 1 од., граната Ф-1 – 1 од., граната РГД-31 – 3 од., 45 мм снаряди – 1 од., 76 мм снаряд – 32 од. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначчення У ДСНС в області заплановано на 29 липня.
м. Кіровоград: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартир за двома адресами.
Бобринецький р-н, автошлях Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, 143 км: особовим складом ДПРЧ-24 надано допомогу по ліквідації наслідків аварії. Внаслідок зіткнення двох автомобілів «Volvo FM400» та «Renault Magnum», стався витік палива та олії. Для запобігання загорання бензину місце розливу було вкрито піною.
29 липня м. Новоукраїнка: виникла пожежа 24 м2 покрівлі та домашніх речей в літній кухні. Врятовано будівлю гаражу, що розташована поруч. Причина пожежі встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Толстого: виникла пожежа салону, задньої та передньої частину автомобіля «Ford Fiesta», салону і передньої частини автомобіля «Lexus LX 470» та задніх дверей автомобіля «Iveco». Причина встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool