Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 25 по 27 січня

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
25 січня у с. Червоний Яр Кіровоградського району рятувальниками ліквідовано пожежу 10 м2 оздоблення лазні. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня рятувальниками ліквідовано пожежу 2 м2 сміття в оглядовому колодязі тепломережі. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Нагірне Світловодського району ліквідовано пожежу 20 м2 перекриття житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу місцевим жителям по вилученню собаки з каналізаційного люку.
У с. Соколівське Кіровоградського району рятувальниками надано допомогу по вилученню автомобіля «Daewoo Sens» з узбіччя дороги.
26 січня у Кіровограді по вул.Шмідта ліквідовано пожежу 1.5 м2 салону автомобіля «Skoda Octavia». Причина – коротке замикання електромережі автомобіля.
У с. Клинці Кіровоградського району ліквідовано пожежу печі в приватному житловому будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.
В Олександрії та у Кіровограді рятувальниками надано допомогу двом господарям по відкриванню дверей квартир.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool