Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 21 по 22 січня

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
У смт Смоліне Маловисківського району виникла пожежа автомобіля «Volkswagen Transporter». Причина – коротке замикання електропроводки автомобіля.
В Олександрійському районі на 155 км автодороги Полтава-Олександрія виникла пожежа автомобіля «МАЗ-555102». Причина пожежі встановлюється.
У м. Знам’янка внаслідок пориву труби водопостачання діаметром 400 мм без водопостачання залишились 2017 будинків приватного сектору та 23 п′яти-, 6 дев′ятиповерхових житлових будинки ( 9130 мешканців). До проведення відновлювальних робіт залучались дві аварійні бригади ОКВП «Дніпро-Кіровоград» (5 од. техніки, 10 чол.). 21 січня о 17:20 роботи по ремонту труби водопостачання завершені, водопостачання відновлено в повному обсязі.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня рятувальниками надано допомогу пенсіонерці 1925 р.н. по транспортуванню її до карети швидкої медичної допомоги.
У с. Таужне Гайворонського району рятувальниками надано допомогу місцевим жителям по діставанню собаки, яка впала у яму.
У Гайвороні рятувальниками надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Scania» з кювету.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool