Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 21 по 22 листопада

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Гайвороні виникла пожежа 5 м2 покрівлі та перекриття надвірної споруди в домоволодінні. Причина – необережне поводження чоловіка господарки з вогнем при проведенні господарчих робіт.

Біля с.Захарівка Новоукраїнського району на автошляху Кіровоград-Платонове виникла пожежа 4 м2 внутрішньої обшивки автомобіля JAC. Причина – коротке замикання електромережі.

У с. Богданівка Знам’янського району виникла пожежа 40 м2 покрівлі надвірної споруди та 2 м2 домашніх речей в домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.

У Новоукраїнці виникла пожежа салону автомобіля «MAN». Причина пожежі встановлюється.

У Кіровограді рятувальниками надано допомогу адміністрації дитсадка №29 по закріпленню елементів покрівлі, що загрожували падінням на перехожих.

У Бобринецькому районі на 122 км автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв на полі фермерського комплексу рятувальниками надано допомогу по вилученню водія з кабіни трактора «Т-150», що перекинувся під час проведення польових робіт.

У Кіровограді рятувальникаим надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

На території Великосеверинівської сільської ради Кіровоградського району рятувальниками надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Мерседес» до станції технічного обслуговування.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool