Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 19 по 23 вересня

Вересень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

19 вересня до терапевтичного відділення Петрівської ЦРЛ з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано 56-річного місцевого жителя. Станом на 07.00 год. 23.09.2013 р. стан хворого середнього ступеня важкості.
У Кіровограді по вул. Чернишевського рятувальниками надано допомогу по вилученню автомобіля «ДАФ» з узбіччя дороги.
У Світловодську надано допомогу пенсіонерці з відкривання дверей квартири.
20 вересня у с.Фрунзе Бобринецького району виникла пожежа 8 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Долинській виникла пожежа 15 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електромережі.
У селищі Нове м.Кіровоград рятувальниками проведено демеркуризацію у кімнаті квартири, в якій господарка розбила медичний термометр.
У Кіровограді надано допомогу господарці з відкривання дверей квартири.
21 вересня у м. Знам’янка рятувальниками надано допомогу по вилученню 27-річного чоловіка з погреба, у який він впав по необачності.
У с. Велика Виска Маловисківського району виникла пожежа 100 кг соломи. Причина – дитячі пустощі з вогнем.
У с. Третій Інтернаціонал Устинівського району виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина – несправність пічного опалення.
На відкритій місцевості на території Созонівської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «BMW - Е 34» 1993 року випуску. Причина встановлюється.
У Кіровограді на розі вулиць 50 років Жовтня та Глінки рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.
22 вересня в Олександрії у дачному кооперативі виникла пожежа 8 м2 сміття та старих домашніх речей в будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Яновського надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню сухого дерева, яке створювало загрозу падіння на проїжджу частину.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.

Газопостачання – у м. Кіровоград до 25.09.2013 р. у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на газопроводі низького тиску тимчасово буде відключено газопостачання будинків мкр Некрасівка: по вул. Короленка, 1,3,5,7,9,11, вул. Шмідта, вул. Сівашська, вул. Партизанська, вул. 8-го Березня, вул. Желябова, вул. Гайдара, вул. Миру № 11, 15,17,19,21,23,27,29,31,33, пос. Миру, вул. Маяковського, вул. Д. Бідного, вул. Некрасова, вул. Чехова, вул. Толстого, вул. Пирогова, вул. Лермонтова, вул. О. Кошового.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool