Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 18 по 21 жовтня

Жовтень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

18 жовтня у смт Власівка Світловодського району виникла пожежа обладнання на площі близько 300 м2 в екстракційному цеху на території ПП «Віктор і К». Причина пожежі та збиток встановлюються.
У м. Знам’янка виникла пожежа 25 м2 перекриття в приватному житловому будинку, що не експлуатується. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді надано допомогу по відкриванню дверей квартири за трьома адресами.
У Кіровограді по вул. Куроп’ятникова підрозділом рятувальників надано допомогу хворому з надмірною вагою по його транспортуванню з квартири на шостому поверсі до карети швидкої медичної допомоги.
19 жовтня у смт Вільшанка виникла пожежа 12 тонн соломи біля приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії 21-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106» допустив зіткнення з деревом, внаслідок чого травмувався. Підрозділом рятувальників надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по вилученню травмованого з пошкодженого автомобіля.
В Олександрії виникла пожежа 2 м електродроту та 0,4 м2 дерев’яної перегородки в квартирі на останньому поверсі двоповерхового житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня Виникла пожежа 0,2 м2 зовнішнього корпусу газової колонки марки «ТМЕМА CLASSIC C 25» в квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У с. Йосипівка Вільшанського району виникла пожежа 8 тонн сіна та 28 м2 дерев’яного сінника в домоволодінні. Причина – пустощі з вогнем хлопчика 2004 р.н.
В Олександрії виникла пожежа двигуна автомобіля «ЗАЗ-968М». Причина – коротке замикання електропроводки.
На 16 км траси Кіровоград-Платонове у Кіровоградському районі виникла пожежа 0,2 м2 обшивки двигуна автомобіля «DAF-XF 105». Причина – коротке замикання електропроводки.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири за чотирма адресами.
20 жовтня у Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей приватного житлового будинку. А в Олександрії надано допомогу населенню по відкриванню дверей підвального приміщення житлового будинку.
21 жовтня у Кіровограді по вул. Жовтневої Революції виникла пожежа 24 м2 покрівлі та домашніх речей в надвірній споруді. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Світловодську рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool