Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 17 по 20 січня

Січень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1265 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
17 січня у с. Рядове Петрівського району рятувальниками ліквідовано пожежу 6 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина – підпал.
У Кіровограді по вул.Комарова рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
У Долинській рятувальниками надано допомогу співробітникам міліції по відкриванню дверей квартири, в якій знаходилась малолітня дитина.

18 січня у Кіровограді по вул.Кільцевій ліквідовано пожежу 2 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по пров. І-му Госпітальному рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка впала на проїжджу частину.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу по вилученню трьох цуценят, які застрягли поміж будівельних плит.

19 січня у Кіровограді рятувальниками надано допомогу по проведенню демеркуризації ртуті у квартирі, де розбився медичний термометр.

20 січня у Кіровограді по вул. Лазо рятувальниками ліквідовано пожежу 3 м2 домашніх речей та 25 м2 покрівлі літньої кухні в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Васнєцова рятувальниками ліквідовано пожежу 1 м2 домашніх речей на балконі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем квартиранта при курінні.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool