Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 16 по 17 жовтня

Жовтень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

16 жовтня у с.Березівка Долинського району опівдні через коротке замикання електромережі виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в житловому будинку.
У с Іванівка Долинського району внаслідок необережного поводження на воді загинув чоловік, паспортні дані та обставини загибелі якого з’ясовують працівники міліції. Тіло загиблого вилучено з водойми особовим складом державної пожежно-рятувальної частини №20.
До реанімаційного відділення 1-ї Олександрійської міської лікарні з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано у середньоважкому стані 67-річного чоловіка
У селищі Новому м.Кіровограда підрозділом державної пожежно-рятувальної частини №4 проводились роботи по відведенню стічних вод з території приватного домоволодіння.
17 жовтня у м.Кіровограді сталась пожежа 2 м2 домашніх речей в господарчій споруді приватного домоволодіння 80-річного пенсіонера. Причина надзвичайної події – встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool