Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 13 по 16 червня

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
13 червня – м. Кіровоград, вул. Братська: виявлено 45 мм артилерійський снаряд часів ВВв. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України в області виявлений боєприпас знешкоджено.
м. Кіровоград: підрозділами рятувальників надано допомогу по відкриванню дверей квартир за чотирма адресами.
м. Кіровоград, просп. Перемоги: рятувальниками надано допомогу по вилученню собаки з каналізаційного люку, а по вул. Добровольського – по вилученню кота з карнизу балкону.

14 червня – Новоукраїнський р-н, с. Рівне: виникла пожежа 1 м2 постільних речей в приватному домоволодінні чоловіка 1950 р.н., тіло якого було виявлено на місці пожежі. Причина пожежі – встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Районна: виникла пожежа 10 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Маловисківський р-н, с. Оникієве: виникла пожежа 8 м2 домашніх речей в квартирі триповерхового житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
м. Кіровоград, вул. Кропивницького: виникла пожежа 1,5 м2 пакувального матеріалу та тари в торгівельному модулі на відкритій території. Причина – аварійна робота електромережі.

15 червня – м. Кіровоград, вул. Добровольського: виникла пожежа дерев’яної балконної рами квартири на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
смт Вільшанка: підрозділом ДПРЧ-30 надано допомогу по вилученню пенсіонерки 1932 р.н. з вигрібної ями, в яку вона потрапила по необачності та не могла самостійно вибратися.
м. Кіровоград, вул. Ак. Корольова: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Олександрійський р-н, с. Войнівка: підрозділом ДПРЧ-10 надано допомогу по вилученню двох собак з закинутого колодязя.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool