Кіровоград: надзвичайні події по місту по області з 22 по 23 квітня

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
м. Долинська: виникла пожежа 6 м2 покрівлі дерев’яної господарчої споруди в домоволодінні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації господарем паяльної лампи.
м. Кіровоград, вул. Московська та вул. Мінська: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по відкачуванню дощових вод з дворів приватних домоволодінь.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по вилученню автомобіля «Ford Transit», що потрапив колесом у дорожню яму.
Ульяновський р-н, автодорога Київ-Одеса, 275 км, біля с. Новоселиця: підрозділом ДПРЧ-26 надано допомогу працівникам ДАІ по буксируванню вантажного автомобіля з проїжджої частини автодороги після ДТП.
м. Кіровоград, вул. 50 років Жовтня: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Водопостачання - м. Кіровоград: у зв'язку з підготовкою до комплексної дезінфекції водопровідних мереж і споруд та миттям резервуарів чистої води на водопровідній насосній станції 24 квітня з 08:00 до 22:00 буде відсутнє централізоване водопостачання правобережної частини. Тимчасово без води залишаться жителі вулиць: Конєва, Жадова, Попова, Волкова, Бєляєва, Героїв Сталінграда, Яновського, 50 років Жовтня; проспектів Університетського, Правди; мікрорайонів Черемушки, Нова Балашівка, Озерна Балка, а також с. Соколівське Кіровоградського району.
Водопостачання лівобережної частини м. Кіровограда здійснюватиметься в повному обсязі.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool