Кіровоград: на жінку напали біля власного будинку

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Крім того, працівники міліції виявили в домоволодінні 51-річного підозрюваного значний арсенал зброї та інструменти для зброярства. За скоєне чоловіку загрожує покарання до 13 років позбавлення волі.

Подія мала місце 11 вересня в одному з спальних районів обласного центру. 40-річна місцева жителька зібрала грошові кошти у сумі кількох тисяч доларів і збиралася віднести їх до банківської установи.

Щойно потерпіла вийшла з території власного домоволодіння на вулицю, як їй на зустріч вийшов невідомий чоловік. Як тільки перехожий порівнявся зі своєю жертвою, то зненацька вихопив її сумочку з грошима і зник за рогом. За хвилину до нього під’їхав автомобіль ВАЗ, на якому чоловік і подався у невідомому напрямку.

Кіровоград: надзвичайні події з 11 по 14 вересня

На щастя, потерпіла встигла запам’ятати номерний знак транспортного засобу, тож якнайшвидше повідомила про те, що з нею сталося, працівникам міліції.
Тим часом підозрюваний, маючи у руках значну суму готівки, здогадався про те, що його могли викрити саме через власника автомобіля, тож зізнався водієві у тому, що накоїв. Не бажаючи відповідати за чужий вчинок та отримавши обіцянку щодо грошової компенсації за старенький ВАЗ, чоловік згодився залишити свій транспортний засіб на виїзді з міста, інсценувавши його крадіжку.

Повернувшись додому, грабіжник сховав гроші у старій дерев’яній шафі, що стояла під відкритим небом у його дворі.
У цей час на слід підозрюваного вже вийшли оперативники.

Працівниками Управління карного розшуку та Кіровоградського міського відділу міліції під час обшуку домоволодіння зловмисника було перевірено й іншу, наявну у них оперативну інформацію. Як з’ясувалося, у чоловіка є ще одне серйозне кримінальне «захоплення»: він займається зброярством і навіть має для цього окрему майстерню.

- У результаті в одному з належних кіровоградцю нежитлових приміщень було виявлено та вилучено предмети, зовні схожі на 3 автомати, 2 пістолети з глушником, гранату РГД-5 та запал до неї, 2 постріли до підствольного гранатомета, набої калібру 7,62 мм у кількості понад 300 штук, – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області Олександр Скляревський.

Вилучене направлено для проведення експертизи.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 13 років позбавлення волі.
.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool