Кіровоград: на Завадовці виявлено трьох загиблих

Січень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1615 | Коментарі: 0

2 січня о 20:33 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Кіровоградській області надійшло повідомлення про пожежу у будинку, який не експлуатується, по вулиці Завадівській у Кіровограді.

На момент прибуття пожежних підрозділів до місця виклику вогнем було охоплено покрівлю будівлі на площі 30 м.кв.

Бійцями Служби порятунку під час розбору конструкцій будинку було виявлено тіла жінки 1969 р.н., чоловіка 1968 р.н. та невстановленої особи чоловічої статі, паспортні дані якої встановлюються. Причину смерті наразі з’ясовують експерти, які також прибули на місце події за викликом.

До гасіння займання залучалось 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу ДПРЧ-5 державного пожежно-рятувального загону м. Кіровограда, мобільно-оперативна група У ДСНС в області, фахівці швидкої медичної допомоги.

Загоряння локалізовано о 21:34 та о 22:49 ліквідовано.

Орієнтовна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час паління.

Дану подію класифіковано як надзвичайну ситуацію техногенного характеру місцевого рівня.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool