Кіровоград: на водіїв маршруток продовжують надходити скарги

Січень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 1

У Кіровоградській міській раді відбулося засідання комісії з питань розгляду скарг з нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування м. Кіровограда під головуванням начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Віктора Зубченка.

Комісія розглянула чотири питання за скаргами мешканців Кіровограда на нетактовну поведінку водіїв та відмову у перевезенні пільгових категорій громадян.
За результатами розгляду скарг комісія рекомендувала керівництву КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.», що обслуговує маршрути № 134 та №111 провести позачерговий інструктаж з усіма водіями, у якому акцентувати увагу на необхідності постійного підвищення рівня обслуговування пасажирів, зокрема пільгових категорій населення, під підпис та надати результати проведеної роботи управлінню розвитку транспорту та зв’язку.
У свою чергу дирекція КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.» повідомила комісію, що з водієм маршруту №134 вже проведено роз’яснювальну роботу з питань перевезення пасажирів пільгової категорії, а водію, який обслуговує маршрут № 111 винесено догану та попереджено, що у разі повторення такої ситуації з ним буде розірвано трудову угоду.
Такі ж рекомндації від комісії отримали і керівники ПАТ «Автобусний парк» 13527 та ПП «Олікс», на водіїв яких надійщли скарги від кіровоградців.
Директор ПАТ «Автобусний парк» 13527 Анатолій Голованов під час засідання комісії особисто вибачився перед пассажиркою, яка була скривджена та повідомив, що кондуктору автобуса №274-п оголошено догану і вона позбавлення 100% премії.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool