Кіровоград: на території області сталося дві ДТП

Грудень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби рятувальники Кіровоградщини двічі залучалися до ліквідації наслідків ДТП, що виникли на території області.

Так, 10 грудня об 11:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у с.Суботці Знам’янського району.

Водій вантажівки «Мерседес» не впорався з керуванням та пошкодив ворота і колодязь біля одного з придорожних будинків. На місце події прибули рятувальники ДПРЧ-18, які вивільнили колеса автомоблія та відбуксирували його. 11 грудня о 04:30 за номером «101» повідомили про ДТП в Ульяновському районі на 246 км автошляху Київ-Одеса. Прибувши на місце пригоди, рятувальники ДПРЧ-26 відбуксирували автомобіль «Volkswagen» на штрафний майданчик.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool