Кіровоград: на «Шкільному» з’явилася Королева книг

Червень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Так-так, саме у бібліотеці-філії №8 на «Шкільному» мікрорайоні з’явилася Королева книг! Відвідувачі та гості залюбки фотографуються з нею та приводять своїх друзів.

Втілюючи ідею «Друге життя книг», ми створили креативну Королеву , яка сприяє комфорту бібліотечного простору та додає позитивного настрою відвідувачам.
Головний меседж «паперової» леді: «Читай! Будь королевою!», адже саме для того, щоб залишатись цікавою людиною та розумним співрозмовником треба читати вдумливо та регулярно!
На жаль, сьогодення в нас таке, що люди частіше замінюють книги Інтернетом.
Завдання бібліотекарів переконати відвідувачів в тому, що тільки читаючи можна розширити свій кругозір, збагатити словниковий запас та покращити грамотність.
Психологи стверджують, що читання допомагає знизити вірогідність стресів, продовжує молодість, робить людей творчими та креативними, покращує концентрацію, дарує спокій та умиротворення.
Хіба це не найкрутіше, що може бути?
Сподіваємось, що наші відвідувачі не тільки зайдуть до бібліотеки зробити селфі з королевою, а й задумаються про альтернативу Інтернету та телевізору - її величність КНИГУ!

Валентина Кизілова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool