Кіровоград: на «Шкільному», було гамірно, весело та радісно

Лютий 11, 2016 | Новини | Переглядів: 2044 | Коментарі: 0

11 лютого у бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному» мікрорайоні, було гамірно, весело та радісно. На екскурсію до бібліотеки завітали маленькі гості – учні 1-В класу загальноосвітнього навчального закладу №16.

Книга – це один із засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, розвиває художній смак і самостійне мислення. Дітям було цікаво і корисно дізнатися про важливу роль бібліотеки у житті людини.

Бібліотекарі розповіли про те, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перші паперові та друковані книги, що таке «абонемент», «читальний зал», «формуляр», ознайомили з куточком користувача Інтернетом.

Цікавим доповненням екскурсії стали захоплюючі вікторини, ігри та конкурси, в яких учні залюбки брали участь.
І нехай це було тільки перше знайомство з бібліотекою та пройшло воно в затишній, дружній атмосфері. Гостям дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності майбутніх маленьких користувачів.

Валентина Кизілова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool