Кіровоград: на Родімцева планується відкрити індустріальний парк

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1514 | Коментарі: 0

 КП "Агентство розвитку міста" займається реалізацією низки масштабних інвестиційних проектів у різних галузях економіки міста Кіровограда, серед яких проекти створення індустріальних парків мають пріоритет. Про це повідомив директор комунального підприємства Володимир Хлєбніков на прес – конференції у міській раді сьогодні, 22 жовтня.

Індустріальні парки, відзначив Володимир Хлєбніков, дадуть новий потужний поштовх розвитку економіки регіону, дозволять ефективно залучити інвестиційні кошти і сприятимуть наповненню міського бюджету, оскільки підприємства, які будуть працювати в рамках проекту індустріального парку матимуть кіровоградську реєстрацію.

Серед проектів, що просуваються на території обласного центру необхідно відзначити важливість створення для економіки Кіровограда індустріального парку «Єлисаветградський». Його планується розмістити на земельній ділянці 38,94 га в південно – східній частині обласного центру по вулиці Генерала Родімцева для розвитку у Кіровограді галузі переробки сільськогосподарської продукції. Індустріальний парк дозволить забезпечити сприятливі умов для функціонування та розвитку промислових підприємств, забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності продукції, а також дасть можливість створити 1 200 нових робочих місць. Сьогодні, за словами Володимира Хлєбнікова, завершується розробка концепції парку та починається збір та оформлення необхідних документів та погоджень, серед яких надзвичайно важливими є питання підведення до території індустріального парку всіх інженерних комунікацій.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool