Кіровоград: на прийомі у секретаря міської ради

Січень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 січня, відбувся особистий прийом громадян секретарем міської ради Іваном Марковським.

На прийом до посадовця звернулися 21 мешканець міста, серед яких 11 пенсіонерів, 2 робітники, 4 безробітних, інвалід Великої Вітчизняної війни, два інваліди ІІІ групи, ветеран праці, дві особи категорії “діти війни” та багатодітна родина. Заявники порушили перед секретарем міської ради питання поліпшення житлових умов, організації і тарифів на теплопостачання, функціонування виносної торгівлі, землекористування, надання матеріальної допомоги, працевлаштування, роботи міської лазні, благоустрою прибудинкових територій, формувального обрізування дерев. За результатами розгляду звернень Іван Марковський надав дручення відповідним виконавчим органам. Всі порушені питання взяті на контроль.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool