Кіровоград: на пожежі загинув чоловік

Жовтень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

О 15.40 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у селі Розношенське, що в Ульяновському районі.

У одній з кімнат приватного житлового будинку зайнялись меблі та домашні речі. Причина пожежі наразі встановлюється. Відомо лише, що на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогнем було охоплено 6 м2 площі кімнати. Після проведення рятувальниками 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини розвідки місця події загиблим виявлено 77-річного господаря будинку. Чоловік проживав самотньо, тож пожежу помітили не одразу, а вже коли з вікон будинку почав іти сильний дим. На жаль, старенького врятувати не вдалось.
Шановні громадяни! Служба порятунку нагадує про необхідність дотримання правил протипожежної безпеки у побуті. Починається опалювальний сезон. Багато мешканців області обігрівають свої будинки печами, грубами та камінами. Перевірте, чи не має у них тріщин або щілин, бо саме це є найчастішою причиною виникнення пожеж та загибелі людей. Якщо ви використовуєте для обігріву оселі електричні прилади, обов’язково користуйтесь тільки сертифікованою продукцією промислового виробництва. Економія може коштувати вам життя або здоров’я. Не доручайте наглядати за розтопленою грубою чи ввімкненним обігрівачем малолітнім дітям. Бережіть свою родину, свій дім і тепло та затишок у них.
У ДСНС у Кіроовградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool