Кіровоград: на Ковалівці відбувся рейд

Березень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1820 | Коментарі: 0

16 березня у мікрорайоні Ковалівка обласного центру рятувальники перевірили чи дотримуються правил пожежної безпеки мешканці багатоповерхівок. Особливу увагу під час відпрацювання приділили пенсіонерам, дітям та молоді.

Поки триває опалювальний сезон громадяни ще користуються газовими приладами, електрообігрівачами, нагадати правила безпеки буде не зайвим.

Проводячи роз’яснювальну роботу, рятувальники нагадали громадянам, як не наражати на небезпеку себе й своїх близьких, користуючись газовим та електрообладнанням. Зокрема, акцентували увагу на тому, що важливо регулярно перевіряти стан вентиляційних та димових каналів, не перевантажувати електромережі, не користуватись саморобними приладами. У відповідь кіровоградці, як правило, запевняли, що дбають про власну безпеку.

Про правила безпеки поспілкувалися рятувальники і з школярами – дітей закликали не влаштовувати пустощів з сірниками та запальничками, нагадали за яким номером телефонувати у разі пожежі або виявлення невідомого предмету.
Крім цього, рятувальники нагадали жителям обласного центру також про пожежну безпеку під час користування відкритим вогнем та застерегли від небезпечних наслідків паління у ліжку. Навесні люди починають наводити лад на подвір’ях, прибираючи та спалюючи при цьому сміття, тож, щоб це не становило загрози і для самих господарів, і для довкілля, рятувальники рекомендували не спалювати суху рослинність поруч з господарчими спорудами, житловими будинками, парканами або деревами.

По завершенню спілкування усім мешканцям надали застережні листівки та побажали безпеки у житлі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool